Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Irsko | Kanada | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1]   Dolů
 
Autor Téma: Stahovani filmu  (Přečteno 78701 krát)
Colin777



Karma: 0
Příspěvků: 3


« : Únor 23, 2012, 11:16:28 pm »

Cauky :-)
 Prosim mam malinky dotazek :-) Jsem tady v Nemecku cca pul roku a az ted jsem zjistil ze je tady stahovani filmu trestne  .-(( Jen by me zajimalo jestli to plati i kdyz si platim stahovani z ulozto.cz 
 Diky za odpovedi ci rady :-)
Zaznamenáno
David
Zakladatel

*

Karma: 45
Příspěvků: 2556


:)


WWW
« Odpověď #1 : Únor 24, 2012, 01:42:44 am »

http://www.bild.de/digital/internet/softwarepiraterie/was-darf-ich-im-internet-runterladen-18307826.bild.html
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #2 : Únor 24, 2012, 11:09:33 am »

Neni trestne stahovani, ale sdileni.
Tedy stahnes-li neco z Ulozto, jednak se o tom nikdo nedozvi a jednak je to +- chraneno zdejsim pravem na soukromou kopii. Kazdopadne z jedne kopie nikomu zadny vyvar nekyne a nikdo to nijak zvlast nehlida.

Hlavni problem je stahovani pomoci BitTorrentu nebo ruznych (byvalych) Kazaa, eDonkey apod., kde se pri stahovani zaroven i sdili - ostatni stahuji to, co ty uz stazene mas, od tebe. A presne toho se pak chytnou oni sledovaci a vyderaci v kabatech advokatu a osoli te za sdileni 3 pisnicek 2500 lidem, s celkovou vzniklo skodou 20.000 EUR. Castky jsou to samozrejme nerealne, ale abys to dokazal, musel bys to nechat dojit az k soudu, coz malokdo chce, protoze take s velkou pravdepodobnosti prohraje, jen castka se mozna trochu snizi. Zpravidla ti pak navrhnou, ze kdyz zaplatis treba 2000, nechaji te byt. A ac je to palka, s vidinou desetinasobku v zadech to leckdo zaplati.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Colin777



Karma: 0
Příspěvků: 3


« Odpověď #3 : Únor 24, 2012, 05:49:29 pm »

http://technet.idnes.cz/sw_internet.aspx?r=sw_internet&c=A060329_113646_sw_internet_vse

 No myslim ze to maji trosku jine nez my :-)  Dokonce sem si chtel zaplatit novu voyo ale udajne mimo hranice neni plne funkcni.
 Jinak admine diky za tip ale bohuzel v tech filmech na odkazu nemluvi rukama nohama jako ja :-))))))))))))))) na to si jeste nejaky patek pockam nez skouknu film v nemeckem jazyce .-)

 Asi zustanu u hrani on line hry :-) Pokud by ste mel nekdo zajem tady je odkaz hraju to uz dlouho a neni potreba realnych penez a hlavne pokecate s lidma z cech :-))
 jen bacha je to hodne zavisle .-))))

http://m2.sindicate.cz/
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #4 : Únor 24, 2012, 10:31:14 pm »

Nevim presne, co myslis tim linkem na ten (notne zastaraly) clanek na technetu, ale pokud miris na polemiku, prijde mi, ze velmi podivne desi a zajimalo by mne, z jakych zdroju ty desy maji. Aktualni nemecka praxe je +- jako v mem prvnim prispevku.
O trestnim stihani za stahovani jsem tu snad jeste neslysel, o soudech spise mene nez vice. Vetsinou desi pravnikem, lide se vyklepou, pak dostanou nejakou "nabidku na usmirenou" a tu prijmou. A priste uz nestahuji Úsměv

Ohledne ceskeho vysilani do zahranici: Ceske televize sve vysilani do zahranici nesiri, protoze na cokoliv, co samy nevytvorily, maji koupena prava, ktera plati pro CR. Do zahranici to sirit nesmi. To je i duvod, proc i k prijmu satelitniho vysilani ceskych televizi potrebujes desifrovaci kartu, k jejimuz ziskani musis mimo jine podepsat cestne prohlaseni, ze ji nevyvezes za hranice (coz ti samozrejme fyzicky nebrani v tom, to presto udelat).
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
roman66
Host
« Odpověď #5 : Červenec 26, 2012, 02:26:23 pm »

takze mam to chapat,
ze tu nikto nepouziva, cz torrents, isohunt ?

alebo to pouzivate bezne , len je to akoze trestne?

a zistia to vobec nejako? ze som si to stiahol takto?
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #6 : Červenec 26, 2012, 03:02:44 pm »

Co chces slyset?
Nelegalni stahovani je trestne.
Nekteri to delaji porad, ale mene, nekteri ne...obecne y toho hodne lidi ma v soucasne dobe strach.
Ano, lze zjistit, ktera IP adresa se kdy ucastnila toho ktereho torrentu (a ve starych P2P je to podobne). Potom si nechaji od soudce dat prikaz k vydani udaju a s tim jsou za poskytovatelem. Ten potom vyplazne tve osobni udaje. S tim te pak obcanskopravne zaluji, respektive "varuji" - pritom spocitaji hodnotu sporu na horentni sumy a chtreji po tobe minimalne nekolik tisic jako odskodne a pokutu vymenou za to, ze ten spor nechaji padnout.
A do toho se mnoha lidem nechce.
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
roman66
Host
« Odpověď #7 : Červenec 26, 2012, 03:27:21 pm »

a mas stym nejaku skusenost? ze uz niekoho tak v tvojom okoli chytili?
ci to je ako unas so softverovov policou.
zaujima ma ci tu niekto je kto stahuje, ty asi nestahujes nic tak...

ved torenty su i unas teoreticky trestne...
Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #8 : Červenec 26, 2012, 08:43:45 pm »

Torrenty nejsou trestne...nelegalni ale muze byt to, co pres ne stahujes. Nestiha to kazdopadne stat a policie, ale soukrome firmy, kterym nejde o to, abys sel brucet, ale abys jim zaplatil tucne vypalne...

Proc chces moci mermo slyset, kdo stahuje a kdo ne? Zkus polozit nejaky konkretni dotaz, pokud te zajimaji drby a drasticke pribehy...si kup Blesk Úsměv
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
roman66
Host
« Odpověď #9 : Červenec 27, 2012, 01:17:43 am »

ale, mne len slo oto , ze naslovensku som mal navyk na sledovanie serialov filmou , a tu som si cim skor chcel dat dokopi internet aby som mohol dobiehat co som zameskal, a pridem do fora hladat kde ake pripojenie a tu len ze torenty bu bubu Úsměv, tak ma to zneistilo troska, ale ok mne to je fuk.( Tym chcem povedat ze vsetky nove filmy a seriali si budem KUPOVAT Úsměv )
Zaznamenáno
Stran: [1]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Luxemburg.cz © 2024

Stránky Čechů a Slováků o životě v Lucembursku, česky a slovensky. Užitečné články o hledání práce v Lucembursku, ubytování, o studiu a nebo taky nakupování, památkách a atrakcích, kultuře, cestování, dopravě a spoustě dalšího.
Hledáte spolujezdce, kteří vám přispějí na benzin? spolujizda na Češi a Slováci v Luxu vám umožní najít spolujezdce nebo řidiče.

Odkazy | autostop | Zahnarzt München