Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Německo | Irsko | Kanada | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   Dolů
 
Autor Téma: kdo chodi nakupovat do Aldi ,Lidl atd  (Přečteno 1361961 krát)
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #165 : Srpen 05, 2014, 08:41:11 am »

Melouny je potřeba naučit se oťukávat - my od té doby špatný nekoupili Úsměv
Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Diddi
Host
« Odpověď #166 : Srpen 05, 2014, 08:55:02 am »

Kleeno, tyhle taky nebyly spatne v tom smyslu, ze by byly zkazene nebo prezrale apod. Proste byly takove fadni, ne moc sladke a proste nejlip tomu odpovida vyraz "nemastne, neslane". Proste to byl druh, ktery nemam rada. Ale napoprve to nepoznam.  Vylozene spatny meloun se mi podarilo koupit parkrat v zivote. Jednou me nastvali v Tesku, ten meloun mela snad 10 kg, mozna vic, tam prodavaji takove obry. A ten byl na vyhozeni. Clovek se s tim dre a pak mu to zabere celou popelnici.Smích
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #167 : Srpen 06, 2014, 10:31:44 am »

Ktery ubozak uz tady zase radi a maze a maze, co? Ze tedy nenapise nekdo rovnou, co se mu na mne nelibi? Smích Na to jsi moc zbabely(a), co?
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #168 : Srpen 06, 2014, 11:49:39 am »

Ja uz nemozem ztychto ludi...ako tuzia potom aby mali plusovu karmu Úsměv))a zacnu sa kvoli tomu pomaly bit...mne je uplne u riti ci mam -500 karmu  Smích Smích Smích
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #169 : Srpen 06, 2014, 12:07:53 pm »

Hary, mne je s prominutim nekde jakou mam karmu,ale nesnasim ubozaky, kteri jsou zbabeli na to , aby vyjadrili svuj nazor na rovinu.  Tak radeji uz dva dny mazou a mazou, misto, aby se venovali necemu uzitecnejsimu. Smích Vlastne je mi jich spis lito. Klidne muzu mit -500, ale rada bych vedela proc. Ovsem to se od takoveho ubozatka nedockam.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #170 : Srpen 06, 2014, 01:00:01 pm »

Didi kto je podozrivy c1?Je to,zena pravdepodobne ? Mrknutí
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #171 : Srpen 06, 2014, 01:03:54 pm »

Hary, kazdopadne nekdo, kdo ma hoodne hooodne casu a je tu prilepeny dnem i noci.  A hlavne svuj cas neumi smysluplneji vyuzit.
Zaznamenáno
kosmopolita



Karma: -25
Příspěvků: 348


« Odpověď #172 : Srpen 06, 2014, 08:27:23 pm »

No dobrý!!!!!!!!!!!!! To  myslíš asi sebe ty Pipko, že?
Zaznamenáno
petr69



Karma: 8
Příspěvků: 330


« Odpověď #173 : Srpen 06, 2014, 09:52:25 pm »

Diddi neres to Škleb, ja jsem po tydnu kdy jsem tusim nenapsal ani carku, z asi 20 aktualne na 2... A celkem se tim bavim Mrknutí
Zaznamenáno
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #174 : Srpen 06, 2014, 11:32:40 pm »

Hary, kazdopadne nekdo, kdo ma hoodne hooodne casu a je tu prilepeny dnem i noci.  A hlavne svuj cas neumi smysluplneji vyuzit.

Tak ja se dobrovolne priznavam, ze jsem tu dnem i noci : rano pocitac zapnu, pracuju na nem behem dne, mezitim odchazim, prichazim, odchazim..... a pocitac porad bezi, mnohdy mi bezi i prihlaseni na mobilu (ze by pocinajici zavislost?  Smích). Nekdy vypnu mobil, nekdy pocitac, nekdy vubec nic, protoze na to proste zapomenu.
No a ve volnych chvilich (treba u rybniku  Mrknutí) se tu radostne zucastnuji diskusi.....  Úsměv
Takze z pohledu vsech ostatnich jsem tu fakt dnem i noci  Mrknutí
Karmy jsem objevila nedavno, resp. videla jsem drive u jmen nejaka cisla, ale nijak jsem to prilis neresila, az do doby, nez zde o tom byla diskuse. Ano, dala jsem par plusu a minusu k diskusim, ale vyjimecne, v pripadech, kdy opravdu uz debata byla mimoradne "ujeta".
A zacala jsem so o karmy chvilemi zajimat.
V podstate mi je jedno, jakou mam karmu. Naopak: dneska uz to skoro dospelo do stadia, kdy to zacina fungovalt obracene, nez bylo puvodne zamysleno -  nyni kdo ma mensi karmu, tim pusobi spolehliveji, normalneji, bezproblemoveji, pragmaticteji, slusneji. Ano, jsou vyjimky , jasne, ale o tech se vseobecne vi, a jsme schopni s tim (nim) zit, zejo, pratri ke koloritu  Smích
Take jsem si vsimla, ze cas od casu par nicku je skrytych, a mam dojem, ze prave v tu dobu minusy pribyvaji.
A tak na zaklade toho, co jsem vyse napsala, se hrde hlasim k soucasne karme -14 a zacinam na to byt skoro pysna  Smích (jasne, vysin resp. nizin nekterych minusovych nicku nedosahuji, ale evidentne na tom vytrvale a nevedomky pracuju  Smích).
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #175 : Srpen 06, 2014, 11:33:38 pm »

Petre, treba by nam Hair mohla sestavit profil toho mazala. docela aby mne zajimalo, co  z toho ma:D
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #176 : Srpen 06, 2014, 11:42:28 pm »

Jo, Hair me to v podstate taky zacina tesit, jak nekomu za to stojim, aby tady kazdou hodinu cihal a pilne umazaval. Smích:D:D Ale na druhou stranu mi je ho nebo spis (ji) opravdu trochu lito.
Zaznamenáno
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #177 : Srpen 06, 2014, 11:59:16 pm »

Petre, treba by nam Hair mohla sestavit profil toho mazala. docela aby mne zajimalo, co  z toho ma:D

To tu vypada znovu na nocni mejdan?  Smích
No, profil mazala je jednoduchy: jedinec, ktery se v bezne spolecnosti citi menecenny, resp. jeho znalosti a nazory mu pripadaji, ze nejsou patricne okolim doceneny. Neumi prilis komunikovat,  protoze ma problem porozumet tematu a psanemu textu. S nejvetsi pravdepodobnosti ma tyto problemy i v beznem dennim zivote a tak se uchyluje k anonymnimu psani na siti. Veskerou beznou a pragmatickou diskusi povazuje za utok na svou osobu, aniz by se zamyslel nad tim, ze  se tema netyka jeho osobne, ale diskutuje se zde o konkretnim problemu. V okamziku, kdy je tzv. prichycen na svestkach, ma sklon k pretaceni diskuse  a odvadeni pozornosti jinym smerem, cimz na sebe strhava zbytecnou pozornost. To samozrejme ostatni diskutujici irituje, snazi se vratit dotycneho k tematu zpet, a roztaci se spirala zbytecnych dohadu a diskusi, neb "mazal" odmita pripustit, ze ponekud "ujel". V tu chvili se stavi do role ublizeneho jedince, ktereho zla vetsina zahnala do kouta a z jeho pohledu se citi byt napadeny, coz neopomina nekolikrat za sebou zduraznovat. Resi to pote tim, ze okolo sebe zacne kopat, zacne byt vulgarni a ostatni diskutujici zacina napadat naopoak on, a to velmi osobne. Pouziva k tomu vynatky z jinych diskusi, kam diskutujici psali, vytrzene z kontextu a bez souvislosti. Prestava se ovladat, jeho vyjadrovani je zahlceno nezvladatelnymi emocemi.
Tim o sobe dava vedet ostatnim vice, nez by si myslel a pral.  Mrknutí.  
A to je moment, kdy ma pocit, ze by mohl vsem ostatnim neco vratit: v diskusi to nejde diky jeho prilisne emocionalite a nekonstruktivnosti, a tak pro sve vlastni, jakesi zvracene, uspokojeni, prideluje minusove karmy. A je spokojen, ba nevyslovne blazen a ma pocit zadostiucineni, ze to ostatnim alespon trochu "natrel". Neuvedomuje si, ze ostatni se o karmy prilis nezajimaji, ale ze skodi tem, kdo sem do diskusi prijdou nove, samozrejme se zde prilis neorientuji a voditkem by pro ne mohla byt karma pisatelu - prispevatelu, kteoru tento permanentni "mazal" kompletne znicil.
Nesmim zapomenout na to, ze "mazal" ma mozna i rad zviratka  Smích
Zaznamenáno
Diddi
Host
« Odpověď #178 : Srpen 07, 2014, 12:24:59 am »

Hair, dekuji za objasneni. Drive sem chodila jeste jedna mila osubka, rikala si puvodne Dorotka, pak se najednou rozdvojila, roztrojila..... a nakonec se z ni stala napr. Beckapiva, Sunka od kosti, Zlaticko, Stribrna...no kdo si to ma pamatovat. Tu jsi asi nezazila. Z te se take stal pilny mazal. Taky me mela"rada". Tak kdovi, jak to je.Smích Ta mela trochu jiny profil. Ale nektere vlastosti se shoduji. Jo a take ma rada zviratka.Smích
Zaznamenáno
petr69



Karma: 8
Příspěvků: 330


« Odpověď #179 : Srpen 07, 2014, 12:30:27 am »

Nocni mejdan bude, chodim.do prace az na desatou Smích...
Hair profil vytvorila, odpovida to urcite Škleb, koneckoncu ma na to skoly. Ale trochu jsi Hair odflakla ten zaver - co z toho ma. Vzala jsi to dost strucne:-D , vlastni zvracene poteseni, mohla jsi se trochu rozepsat:-) :-)
Ale mame jeden problem. A sice, vsechny tyto prispevky jsou mimo tema nakupovani v Aldi. Takze bychom to meli nejak napravit nebo budou minusy naskakovat. Nebo plusy? Ted nevim, uz v tom mam zmatek:-D
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | Luxemburg.cz © 2024

Stránky Čechů a Slováků o životě v Lucembursku, česky a slovensky. Užitečné články o hledání práce v Lucembursku, ubytování, o studiu a nebo taky nakupování, památkách a atrakcích, kultuře, cestování, dopravě a spoustě dalšího.
Hledáte spolujezdce, kteří vám přispějí na benzin? spolujizda na Češi a Slováci v Luxu vám umožní najít spolujezdce nebo řidiče.

Odkazy | autostop | Zahnarzt München